iBuddy iS

Termékjellemzők

Kompakt, kényelmes, kézbeillő formájú dohányhevítő készülék. Hatalmas teljesítményű, 3000 mAh beépített akkumulátora révén egyszeri feltöltéssel akár 40 dohánytöltet elszívására van lehetőség. Így még egy erős dohányosnak is kitart egész nap. Tű formájú hevítőeleme révén gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. Az első dohányhevítő innovatív áramlásérzékelő számlálóval, amellyel a szívások számát sokkal pontosabban érzékeli. Vibrációs emlékeztető funkcióval. Háromféle hőmérsékleti beállítása különböző ízélményt nyújt. 

Méretek 79,5 x 46 x 26,7 mm
Tömeg 88,6 g
Készülékház alumíniumötvözet
Akkumulátor beépített, 3000 mAh
Működési feszültség 3,3 – 4,2 V
Elszívható dohánytöltet egy feltöltéssel kb. 40
Felmelegedéshez szükséges idő 18 mp
Töltési idő 2-3 óra
Elérhető színek fekete/ezüst, piros/ezüst, fehér/ezüst, sötétkék/ezüst

Az iBuddy iS felépítése

Intelligens szívásszámláló és vibrációs emlékeztető

A dohányhevítő működés közben automatikusan számolja a szívásokat. Az optimális ízélmény érdekében a készülék leállítja a hevítést, ha ugyanabba a dohánytöltetbe 16-szor szívtak bele. A jelzőfény 5-szöri felvillanással jelzi, hogy ideje dohánytöltetet cserélni.

Rezgéssel jelzi, ha a készülék megkezdi a hevítést, illetve amikor elérte a kívánt hőmérsékletet.

Amikor a dohánytöltet a maximális 16 szívásszámhoz közelít (kb. 13 szívás után), akkor szintén rezeg a készülék, jelezve, hogy hamarosan le fog állni.

3 hőmérsékleti beállítás 

Három különböző hevítési hőmérséklet beállítására van lehetőség, amelyek mindegyike más ízélményt nyújt. Készenléti üzemmódban az indítógombot megnyomva a jelzőfény színe jelzi a beállított hőmérsékletet.

A dohányhevítő tisztítása

Vegye ki a dohánytöltet tartót a készülékből. (Előtte győződjön meg róla, hogy lehűlt.) A tisztítókefét a hevítőkamrába helyezve, óvatos körkörös mozdulatokkal végezze el a tisztítást.

A dohánytöltet cseréje

A tológombbal nyomja ki a dohánytöltet tartót, majd helyezzen be egy új dohánytöltetet.

A doboz tartalma

  • 1 db iBuddy iS készülék
  • 1 db tisztítókefe
  • 1 db USB kábel
  • 1 db használati útmutató

A doboz dohánytöltetet nem tartalmaz.

Pótalkatrészek

Az alábbi alkatrészek minden iBuddy termékhez megfelelnek. Mind a tisztítókefe, mind a dohánytöltet tartó cseréje néhány havonta javasolt.

Tisztítókefe

Dohánytöltet tartó